אנחנו לא מחזיקים מיונז במקרר אבל לפעמים כשמתחשק אנחנו מוציאים את הבלנדר ומכינים ברגע ממרח שמשלב שקדים, שמן זית והרבה יותר מזין ממה שמוצאים בצנצנת. כרוב חתוך לרצועות דקיקות ישמח מאוד לקבל עליו את המיונז הזה.
חומרים
2 חצאי כרוב אחד סגול אחד ירוק
למיונז שקדים:
3 כפות ממרח שקדים
כף חרדל
מיץ מלימון שלם
חצי כפית מלח
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים בבלנדר את ממרח השקדים עם החרדל, הלימון והמלח. מוסיפים בזילוף איטי תוך ערבוב את שמן הזית.
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות ומערבבים עם 2 כפות גדושות מהמיונז.

אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום